Voorbeschouwing Heracles Almelo – FC Utrecht (02-03-2019)

Heracles Almelo – FC Utrecht

Een late treffer van Osman uit een strafschop bracht Heracles afgelopen weekend de overwinning op VVV-Venlo. Na afloop ging het daar nauwelijks over. Alle aandacht werd opgeëist door de nare blessure die VVV-speler Promes opliep. Scheidsrechter Blank besloot het duel korte tijd stil te leggen om de emoties tot bedaren te brengen. Dat lukte Heracles, vanzelfsprekend, beter dan de Limburgers. Na een mindere periode zijn de tukkers weer ‘up and running’ en vol in de race voor de Play-Offs. Heracles staat momenteel vijfde in de eredivisie en dat is knap.

FC Utrecht is de grootste tegenvaller van het seizoen. Er werd op papier een prima elftal samengesteld, maar in de praktijk blijkt het allemaal moeizaam te gaan. Met name het maken van doelpunten bleek afgelopen zaterdag een probleem in de wedstrijd tegen Excelsior. Dat is toch opvallend, want trainer Dick Advocaat kan beschikken over de veelbelovende spits Nick Venema. De coach vindt het echter verstandig het talent voorzichtig te brengen, maar een meerderheid van de fans denkt daar heel anders over. Zeker na de zoveelste teleurstelling.

FC Utrecht heeft het traditioneel lastig in Almelo. Niet zelden draaide een wedstrijd tegen Heracles uit op een teleurstelling voor de Utrechters.

Gezien de vorm van beide ploegen denken wij dat het ook nu een overwinning voor de oosterlingen wordt: 2-0.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares