Voorbeschouwing Heracles Almelo – Feyenoord (11-11-2018)

Heracles Almelo – Feyenoord

Na een uitstekende seizoenstart is Heracles Almelo bezig aan een wat minder goede periode. Dit resulteerde tot een 2-1 verlies van NAC Breda ondanks ene goede goal van Kuwas. De club uit Almelo staat nog wel op de vierde plaats, maar Utrecht hijgt in de Almelose nek. Kortom: er zijn punten nodig bij Heracles om niet af te zakken. Dat zou zonde zijn.

Feyenoord nam het zondag op tegen VVV-Venlo. Al na een minuut spelen werd de wedstrijd gestaakt omdat de verlichting in De Kuip uitviel. Hoewel er in allerijl een technisch begaafde man werd gevonden om het probleem op te lossen, lukte dit niet en werd de wedstrijd gestaakt. Voor alle partijen, en met name de supporters uit Venlo, een teleurstelling van jewelste. Het duel zal op donderdag 6 november om 20:00 uur worden ingehaald. Overigens maakt het voor de stand niet uit. Feyenoord staat nog steeds waar het hoort: op de derde plaats.

Feyenoord wil het in Almelo nog wel eens lastig hebben, maar zal ook tot tevredenheid constateren dat Heracles niet in topvorm is. Nu is Feyenoord dat ook niet, maar in de basis hebben de Rotterdammers meer kwaliteit.

Wij voorspellen echter een gelijkspel: 1-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares