Voorbeschouwing Heracles – PEC Zwolle (26-01-2019)

Heracles – PEC Zwolle

Heracles, dat zo opvallend goed aan het seizoen begon, is afgezakt naar een minder niveau. Dat bewees de ploeg door zaterdag kansloos onderuit te gaan in Groningen. Waar in de zomerperiode nog alles mooi leek te zijn in Almelo, gaat het nu een stuk moeizamer. Als Heracles de Play-offs wil halen moet het zelfs punten gaan verzamelen, want de huidige achtste plaats lijkt in het geding. Kortom: werk aan de winkel!

Gewerkt is er in elk geval in Zwolle, waar Jaap Stam de zo ongelukkige John van ’t Schip opvolgde op de bank en meteen wist te stunten door PEC Zwolle een overwinning op Feyenoord te schenken. Van Polen, Van Crooij en Namli waren de doelpuntenmakers. Hierdoor is PEC met een uitermate goed gevoel aan 2019 begonnen en dat is wel lekker na zo’n moeizame competitiestart. Het is natuurlijk de vraag of het team van Jaap Stam deze opmars kan voortzetten.

Heracles is dus in een mindere fase gekomen, terwijl PEC een opsteker van jewelste heeft gekregen. Zegt het iets? Niet veel. Maar je kunt wel concluderen dat Zwolle met een prettig gevoel aan de wedstrijd in Almelo zal beginnen.

Daarom denken wij dat Jaap Stam er drie punten bij kan schrijven: 1-2.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares