Voorbeschouwing NAC Breda – PSV (29-09-2018)

NAC Breda – PSV

NAC-trainer Mitchell van der Gaag was na afloop van de wedstrijd tegen VVV-Venlo woedend op zijn elftal dat niet thuis had gegeven. Met 3-0 werd er verloren in Limburg. Natuurlijk heeft Van der Gaag een punt, maar je kunt ook geen wonderen verwachten van een beperkt elftal. Al begint, zeker bij een volksclub als NAC, alles met beleving en strijd. Als dat al niet kan… Nouja, NAC staat op de zeventiende plaats in de eredivisie en krijgt komend weekend koploper PSV op bezoek.

Die koploper deed zondagmiddag uitstekende zaken door een flinke tik uit te delen aan concurrent Ajax. Pereiro, De Jong en Lozano velden nog voor rust het oordeel over de Amsterdammers. Het zorgde voor een feestje in Eindhoven dat een goede voorsprong nam in de strijd om het kampioenschap. Het gat met Ajax is nu vijf punten.

Op papier is NAC natuurlijk zo ongeveer kansloos tegen PSV. En eigenlijk lijkt het dat op de grasmat ook. PSV is zoveel beter en sterker. Maar… als NAC de strijd aan gaat en PSV er met de pet naar gooit is er een hele kleine kans op een stuntje.

Wij verwachten niet dat Van Bommel zijn ploeg de kans geeft een pet te gooien: 0-4.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares