Voorbeschouwing PEC Zwolle – PSV (25-08-2018)

PEC Zwolle – PSV

Doelpunten van Joris van Overeem en Sean Klaiber velden PEC Zwolle afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Dat is niet erg, maar de manier waarop Zwolle speelde zal menig voetballiefhebber pijn aan de ogen hebben gedaan. Er was weinig inzet, bezieling of goed voetbal te zien van de spelers in het zwart-blauwe uitshirt. John van ’t Schip zal zijn handen vol hebben aan deze selectie als hij er iets van wil maken.

Ondertussen zit Mark van Bommel met PSV in een zetel. Zijn team won eerst eenvoudig van FC Utrecht en daarna minder eenvoudig van Fortuna Sittard. Pas in de slotminuten wist Rigo de winnende goal te maken. Toch lijkt het bij PSV erg goed te gaan. Er staat een team dat goed speelt en met name Angelino maakt een uitstekende indruk bij de Eindhovenaren. Lozano weet het net nog steeds te vinden, dus bij PSV is er geen vuiltje aan de Brabantse lucht.

Zwolle speelt thuis, maar lijkt op voorhand kansloos tegen PSV. De Brabanders zijn veel sterker. Maar hoe reageert het team van Van Bommel op een ploeg die druk zet, de strijd aan gaat en de duels niet schuwt? De kans is groot dat we daar komend weekend niet achter komen.

Wij voorspellen een overwinning voor PSV in Zwolle: 0-3.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares