Voorbeschouwing PSV – ADO Den Haag (21-04-2019)

PSV – ADO Den Haag

Nummer 2 PSV had bijna punten verloren in de kampioensstrijd van de eredivisie toen het moeilijkheden had bij De Graafschap. De ploeg van Mark van Bommel kwam zelfs op achterstand in Doetinchem en moest alle zeilen bijzetten. Uiteindelijk kwam het via Bergwijn en De Jong nog goed en kon men in Eindhoven en omgeving opgelucht adem halen. Iedereen weet dat de punten hard nodig zijn om Ajax van het kampioenschap af te houden, maar dan moet Ajax eerst nog de fout in gaan. PSV had het het hele seizoen in eigen hand, nu niet meer.

ADO Den Haag is bezig aan een uitstekende periode. Eerst vernederde het elftal van Fons Groenendijk FC Utrecht door in eigen huis met 5-0 te winnen van de Domstedelingen. Daarna pakte het in de slotseconden van de wedstrijd nog drie punten tegen AZ toen Becker in blessuretijd de 3-2 maakte. Twee wedstrijden; zes punten. Dat is een honderd procent score.

Maar tegen PSV is het vaak een ander verhaal. Zeker in Eindhoven lijken de Brabanders oppermachtig. Overigens mag Tom Beugelsdijk gewoon meedoen, zijn forse overtreding werd zelfs door de VAR niet gezien.

Desalniettemin gokken wij op een overwinning voor PSV: 2-0.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares