Voorbeschouwing PSV – Excelsior (07-12-2018)

PSV – Excelsior

Oei! Dat was toch pijnlijk. PSV stond na iets meer dan een half uur spelen in De Kuip tegen een 2-0 achterstand aan te kijken. De 2-1 van Bergwijn en een vreemde situatie met twee ballen zorgden uiteindelijk voor een resultaat dat het eerste puntverlies van PSV betekende. Natuurlijk is PSV nog steeds koploper van de eredivisie, maar ziet Ajax tot twee punten naderen na het verlies van Feyenoord. Toch zal Van Bommel niet in paniek raken en stug doorgaan op de ingeslagen weg.

Te beginnen tegen Excelsior komend weekend. De ploeg uit het Rotterdamse Kralingen speelde vrijdagavond overigens gelijk tegen FC Utrecht. Na een uitstekende eerste helft leek de wedstrijd gespeeld, maar na de thee kwam Utrecht terug in de wedstrijd en werd de 3-0 omgebogen in 3-3. Na afloop ging het over een al dan niet terecht gegeven strafschop voor de Utrechters. Het had ook over de strafschop voor Excelsior in de eerste helft kunnen gaan. De scheidsrechter bewees het Nederlandse voetbal in elk geval gen dienst.

PSV wil voor eigen publiek iets recht zetten en Excelsior zal daar het slachtoffer van worden. Tenminste, dat is de verwachting.

Wij vullen in elk geval in dat PSV wint: 3-0.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares