Voorbeschouwing PSV – Heracles Almelo (15-05-2019)

PSV – Heracles Almelo

PSV heeft de titel zondag verspeeld tegen AZ. Dat zag je al een beetje aankomen. Waar PSV sinds de start van het seizoen eindeloos lang bovenaan heeft gestaan, waren er soms kleine tekenen van verval zichtbaar. Meestal werd dat wel recht getrokken, of had Ajax ook een off-day, maar de laatste weken bereikte Ajax diverse hoogtepunten en kwam de overtuiging dat de Amsterdammers ten koste van de Brabanders meer dan één prijs gingen pakken. En de voetballiefhebber zal het ze gunnen. Dat PSV het dit sterke Ajax zo moeilijk heeft gemaakt is een compliment waard.

Ook een compliment gaat uit naar Heracles waar trainer Frank Wormuth in alle rust goed werk deed en Heracles bijna stiekem naar de play-offs loodste. Die zijn al bereikt en dat is knap. In Almelo hopen ze dat de rust zal blijven en dat Heracles zich ook plaatst voor Europees voetbal. Het zou de kroon op het werk van de sympathieke Duitse oefenmeester zijn.

PSV moet wel heel veel doelpunten maken om nog kampioen te worden. Dat gaat dus niet lukken. Zeker niet tegen het sterke Heracles.

Wel denken wij dat de Eindhovenaren het seizoen waardig af willen sluiten en voor eigen publiek wint met 2-0.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares