Voorbeschouwing PSV – VVV Venlo (06-10-2018)

PSV – VVV Venlo

PSV won afgelopen van NAC Breda. Op zichzelf is dat natuurlijk niet zo verrassend. Wat wel opviel was dat PSV niet met grote cijfers won van de provinciegenoot die het al het hele seizoen lastig heeft. Toch zal in Eindhoven daar niemand wakker van liggen. De drie punten zijn immers weer binnen. Die kan koploper PSV altijd gebruiken in de strijd om het landskampioenschap. Zeker omdat het weet dat concurrent Ajax de jacht heeft geopend.

VVV Venlo vinden we terug op de zesde plaats in de eredivisie. Een uitstekende positie voor het team van trainer Maurice Steijn. Toch overheerst in Limburg de nuchterheid. VVV weet dat het seizoen nog lang is. VVV verloor afgelopen weekend bijvoorbeeld van het Rotterdamse Excelsior. Het is een teken dat VVV nog lang niet moet gaan denken over Europese ambities. Met Post en Susic heeft VVV Venlo echter een sterk middenveld.

Allemaal leuk en aardig. Maar PSV is natuurlijk wel de favoriet in de wedstrijd tegen VVV. De kwaliteit van de ploeg van Mark van Bommel is groter. Bovendien speelt PSV in het eigen Philips Stadion waar het vaak op zijn sterkst is. Enige minpuntje voor PSV is de midweekse ontmoeting met Inter Milaan.

Toch voorspellen wij een overwinning voor PSV: 3-0.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares