Voorbeschouwing PSV – Willem II (01-09-2018)

PSV – Willem II

PSV is de trotse koploper van de eredivsie. Het team van Mark van Bommel wist tot op heden elke wedstrijd te winnen, al was het soms best moeizaam. Net als een week eerder tegen Fortuna Sittard, sleepte PSV afgelopen weekend in de slotseconden nog de overwinning weg bij PEC Zwolle. Dat kun je dan wel “geluk” noemen, en dat is het misschien ook wel, maar als het je keer op keer lukt is het ook een wapen waar tegenstanders rekening mee moeten gaan houden. PSV heeft een lange adem.

In Tilburg was het zondagmiddag feest. Al voor de thee stond Willem II met 3-0 voor tegen Heracles Almelo dat die middag te gast was. Uiteindelijk werd het 5-0. Frans Sol gaat vrolijk door met wat hij altijd doet in de eredivisie: scoren. Hij maakte er zondag drie namens Willem II en begint een fenomeen te worden. Een ploegen als Vitesse en FC Utrecht zullen met enige jaloezie kijken naar een aanvaller die het net zo makkelijk weet te vinden. In Tilburg hebben ze maar één wens: een contract voor de komende tien jaar voor Sol.

PSV in eigen huis tegen Willem II. Natuurlijk hebben de gasten dan Sol bij zich, maar PSV is toch echt een betere ploeg.

Daarom wint PSV dit Brabantse onderonsje: 3-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares