Voorbeschouwing Vitesse – FC Emmen (01-12-2018)

Vitesse – FC Emmen

Zaterdagavond nemen Vitesse en FC Emmen het tegen elkaar op in Arnhem. Voor de thuisploeg, die op de vierde plaats staat, geldt dat het de adem van nummer vijf FC Utrecht in de nek kan voelen en dus zal willen winnen. De Arnhemmers zijn in vorm en wonnen drie van de laatste vier duels. Het elftal van Slutsky is erg compleet en speelt bij vlagen uitstekend en attractief. Echter, op mindere momenten lijkt het elftal zoekende en kwetsbaar.

De hype rond FC Emmen is een beetje voorbij. De Drentenaren zijn weer geland op aarde na de euforie die afgelopen zomer tot een hoogtepunt kwam. Echter, Emmen staat op een redelijke veertiende plek en heeft een voorsprong van vijf punten op NAC Breda dat laatste staat. De doelstelling van Emmen zal zijn: handhaving in de eredivisie. Dat is lastig, maar Emmen ligt wel op koers.

De kans dat Emmen wint in Arnhem is echter nihil. Vitesse is groter, sterker en rijker. Dan kun je denken aan een stunt of een mindere dag van de Arnhemmers, maar de kans dat Vitesse het dan niet redt tegen FC Emmen is nog steeds erg klein.

Wij voorspellen dan ook een overwinning voor de thuisploeg: 3-0.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares