Voorbeschouwing Vitesse – Feyenoord (10-03-2019)

Vitesse – Feyenoord

Oei, wat leek het moeizaam te gaan toen Vitesse het zaterdagavond op moest nemen tegen NAC. De Arnhemmers wonnen uiteindelijk met 4-1, maar lange tijd leek het er op dat NAC minstens een punt mee zou nemen naar Breda. Het zou de carnavalsvreugde ongetwijfeld verhoogd hebben. Uiteindelijk zorgden Bütnner en Bero in de slotfase er voor dat alle hoop vervlogen was voor NAC. Vitesse staat ondertussen op een keurige vijfde plaats, maar voelt de hete adem van FC Utrecht in de nek. Bij verlies kan Utrecht op gelijke hoogte komen.

Feyenoord doet graag een duit in het zakje. De Rotterdammers zijn eigenlijk klaar. Er gaat dit seizoen geen prijs in Rotterdam getoond worden. In de beker is Feyenoord uitgeschakeld en de kans op het landskampioenschap is alleen op papier nog aanwezig. Het is een triest afscheid voor Giovanni van Bronckhorst, kind van de club. Wel werd er zondag vrij eenvoudig gewonnen van FC Emmen dat voor het eerst in De Kuip speelde. Van Persie maakte drie goals en was weer de grote held. Het zegt allemaal niet veel.

De wedstrijd tegen Vitesse zegt dat wel. Deze ploegen zouden wel eens meer aan elkaar gewaagd kunnen zijn dan menigeen denkt.

Wij denken dat Feyenoord wel wint, maar niet met veel overtuiging: 2-3.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares