Voorbeschouwing VVV-Venlo – Ajax (18-08-2018)

VVV-Venlo – Ajax

VVV-Venlo startte het eredivisieseizoen met een overwinning op Willem II. Dat zal prettig zijn voor de Limburgers die de competitie moesten starten in een uitwedstrijd. Wel moet gezegd worden dat Willem II wel erg zwak acteerde. Daar zal niemand in Venlo om malen. De eerste drie punten voor de ploeg van Maurice Steijn zijn binnen.

Voor VVV volgt nu de lastige thuiswedstrijd tegen Ajax. De Amsterdammers zullen er na de teleurstellende remise tegen Heracles Almelo in eigen huis op gebrand zijn tegen VVV drie punten te halen. Aan de andere kant: Ajax heeft ook een belangrijke strijd voor plaatsing in het Europese voetbal. Het lijkt er op dat Erik ten Hag daar nu prioriteit aan heeft gegeven. Ondertussen hoeft geen enkele Ajax-supporter zich echt zorgen te maken. De Amsterdammers hebben een zeer sterke selectie en zullen zeker mee gaan strijden om het kampioenschap.

In de laatste zes onderlinge duels werd het eenmaal gelijkspel. In de rest van de partijen was Ajax de winnaar na negentig minuten spelen. Wij verwachten dat het dit keer niet anders zal zijn. Dan zal Ajax wel met de sterkste opstelling moeten spelen. Maar dat zal toch wel?

Desalniettemin voorspellen wij: 0-2.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares