Voorbeschouwing VVV Venlo – Feyenoord (07-04-2019)

VVV Venlo – Feyenoord

VVV-Venlo bood een helft lang goed tegenstand tegen FC Utrecht en stond bij rust met 2-1 voor. De eerste goal was met dank aan een ballenjongen van een jaar of elf. Hij was in zijn eentje slimmer dan alle profs van FC Utrecht bij elkaar. Zwak uitverdedigen van Gavory deed de rest. Daarna was het nota bene FC Utrecht-huurling Joosten die het net trof.

In de tweede helft was VVV het spoor helemaal bijster met als resultaat dat Utrecht met 2-6 won. Maurice Steijn is inmiddels al lange tijd als trainer actief in Venlo. Hoewel hij meerdere malen is genoemd als trainer bij een grotere club zit hij nog altijd op zijn plek in Limburg.

Giovanni van Bronckhorst is bezig aan zijn laatste periode als Feyenoord-trainer. Hij won in die periode meer prijzen dan aartsrivaal Ajax. In de Kuip werden KNVB-bekers en een kampioensschaal in de prijzenkast gezet, maar of Feyenoord echt verder is gekomen kun je je afvragen. Het huidige elftal is vooral middelmatig met Robin van Persie als diamant op leeftijd. Ook hij is bezig aan zijn laatste periode bij Feyenoord. Dat geldt overigens ook voor technisch directeur Martin van Geel. Kortom: er is veel onduidelijkheid over de toekomst in Rotterdam Zuid.

VVV-Venlo speelde tegen Utrecht wel heel slecht. Als dat tegen Feyenoord net zo is winnen de Rotterdammers: 0-3.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares