Voorbeschouwing VVV-Venlo – Heracles Almelo (22-02-2019)

VVV-Venlo – Heracles Almelo

VVV ging afgelopen speelronde hard onderuit tegen AZ. De Alkmaarders kwamen al na zeven minuten op voorsprong. Toen Röseler via een eigen doelpunt de achterstand vergrootte bleek de wedstrijd gespeeld en was de 3-0 een statistische kwestie. Snel vergeten, denkt men in Venlo. Op naar komend weekend als Heracles op bezoek komt.

Maar dat is ook geen prettig vooruitzicht. De tukkers wonnen afgelopen weekend met maar liefst 6-0 van een andere Limburgse club. Fortuna Sittard was kansloos tegen Heracles dat uit het dal lijkt te zijn geklommen. Bij rust stond het nog 1-0, maar na de thee (of was het toverdrank van Asterix’ druïde Paronamix?) trof Heracles vijfmaal doel. Uitblinker was Dalmau die vier goals maakte. Natuurlijk mocht Peterson niet ontbreken op het lijstje. Drost maakte het feest der doelpunten compleet. Dat is knap. Want Heracles was het even helemaal kwijt.

Mede daardoor staat Heracles op de zesde plaats. Het had meer kunnen zijn… VVV is de nummer acht van de eredivisie, maar de verschillen zijn klein. Het team van Maurice Steijn speelt thuis en dat kan een voordeel zijn. Heracles echter heeft de vorm dus hervonden.

Dat wordt leuk! Wij denken wel dat de tukkers winnen: 1-2.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares