Voorbeschouwing VVV-Venlo – NAC Breda (22-09-2018)

VVV-Venlo – NAC Breda

VVV-Venlo staat op dit moment gewoon op de zevende plaats in de eredivisie en dat is prima. Maurice Steijn laat ook dit jaar zien een goede trainer te zijn. Afgelopen weekend werd er bij de Graafschap met 2-1 gewonnen. Het is allemaal niet super-aanvallend of swingend in Venlo, maar wie maalt daar nu om als de punten blijven komen? Niemand. En zeker de fans van VVV niet. Plaatsing voor de Play-Offs zou een mooie prestatie zijn, maar het seizoen is nog lang.

NAC Breda speelde zeer matig tegen Fortuna Sittard terwijl het weet dat het juist tegen dat soort ploegen de punten moet pakken in de strijd tegen degradatie. NAC staat op de zeventiende plaats en heeft geluk dat bij FC Groningen (de nummer achttien) het lek voorlopig nog niet boven lijkt. Toch heeft de ploeg van Mitchell van der Gaag echt wel potentie om de nacompetitie te ontlopen. Spits Te Vrede weet het net te vinden en groeit uit tot een prima aanspeelpunt. In Breda is men aan het groeien, al gaat het nog te langzaam naar de smaak van de fanatieke fans.

NAC is toe aan punten en wil die ongetwijfeld meenemen uit Venlo. Dat lijkt een lastige opgave, maar wij denken dat het lukt.

Tenminste, een puntje dan: 1-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares