Voorbeschouwing VVV-Venlo – PSV (17-03-2019)

VVV-Venlo – PSV

Opoku was de man die VVV-Venlo afgelopen weekend langs Excelsior schoot. Verder was er bar weinig te melden over de wedstrijd die de Venlonaren terecht wonnen. De wedstrijd kwam pas laat op gang en kreeg nooit het stempel spektakelstuk. Ondertussen staat VVV gewoon op de tiende plaats in de eredivisie en is Maurice Steijn nog steeds niet vastgelegd door een grotere club. FC Utrecht en Feyenoord werden gelinkt aan de Haagse oefenmeester, maar zij zijn al voorzien voor komend seizoen.

PSV is dik tevreden over Mark van Bommel die de Eindhovenaren naar het landskampioenschap lijkt te loodsen. Daar komt zo nu en dan wat geluk bij kijken, want Ajax heeft wel veel kansen om de Brabanders voorbij te streven laten liggen. Het is bij PSV misschien niet allemaal geweldig, maar wel knap wat men laat zien. Afgelopen weekend nog werd NAC professioneel verslagen. 2-0 is geen werelduitslag, maar wel effectief. En daar gaat het om. Doelpunten kwamen van De Jong en Malen. Die laatste meldt zich steeds nadrukkelijker aan het front bij PSV.

Ook komend weekend zal PSV een professionele overwinning boeken tegen VVV-Venlo dat simpelweg minder kwaliteit heeft dan PSV.

Wij noteren: 0-3.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares