Voorbeschouwing Willem II – ADO Den Haag (14-12-2018)

Willem II – ADO Den Haag

Willem II mag vrijdagavond speelronde zestien van de eredivisie openen in een thuisduel tegen ADO Den Haag. Een interessante wedstrijd omdat Willem II op de elfde plaats staat, terwijl we ADO op nummer twaalf op de ranglijst vinden.

Willem II verloor zaterdag kansloos van SC Heerenveen. Na een snelle achterstand, kwamen de Tilburgers via Akkaynak op gelijke hoogte. Daarna was het Heerenveen dat de wedstrijd bepaalde. Als Willem II aan het einde van de rit mee wil doen in de Play Offs moeten dit soort wedstrijden wel gewonnen worden.

En dat geldt dus ook voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag dat vergelijkbare ambities zal hebben. De Hagenezen speelden zaterdag tegen De Graafschap en zullen, met alle respect voor de superboeren, van dat soort tegenstanders moeten winnen als het serieuze plannen heeft in deze competitie.

Zowel Wilem II als ADO Den Haag kenmerken zich dit seizoen door wisselvallige prestaties. Beiden proberen ook nog eens leuk en aanvallend voetbal te laten zien. Kortom: het kan zomaar een leuke vrijdagavond worden.

Wij vinden het lastig een winnaar te voorspellen, maar gaan wel uit van doelpunten. En dan allebei een punt? Het kan zomaar: 2-2.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares