Voorbeschouwing Willem II – FC Utrecht (28-10-2018)

Willem II – FC Utrecht

Willem II neemt het komende speelronde in eigen huis tegen FC Utrecht. De Tilburgers zijn bezig aan een goed seizoen en speelden afgelopen zondag gelijk tegen NAC in de streekderby. Hoewel de wedstrijd tegen de rivalen uit Breda enige tijd nodig had om los te branden, werd het toch een vermakelijke middag voor de voetballiefhebber. Goals van Meissner en Avdijaj lieten de Willem II-fans juichen. Met name de laatstgenoemde was een doelpunt van buitengewoon hoge schoonheid.

FC Utrecht heeft zowaar twee keer op rij gewonnen. Afgelopen zaterdag was AZ het slachtoffer van de Utrechtse dadendrang. Hoewel… Het was erg pover wat beide ploegen op de mat legden. AZ had zelfs meer kansen op de overwinning, maar door een ongelukkige eigen goal van Ricardo van Rhijn kon de ploeg van Dick Advocaat als laatste lachen. Toch is het bij FC Utrecht nog verre van koek en ei. Er wordt nog niet lekker gevoetbald en de spitspositie lijkt een probleem nu Dessers en Makienok lijken afgeschreven en Bahebeck weer enige weken geblesseerd is. Hoewel Tannane het tegen AZ goed deed, gaan er in de Galgenwaard meer stemmen op om de jonge Nick Venema meer kansen te geven.

Jarenlang leek deze wedstrijd een typische overwinning voor FC Utrecht, maar de ploeg is nog altijd zoekende. Willem II heeft meer zelfvertrouwen waardoor deze wedstrijd nog geen zekerheidje is.

Wij voorspellen een gelijkspel: 1-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares