Voorbeschouwing Willem II – Feyenoord (07-10-2018)

Willem II – Feyenoord

Op de negende plaats van de ranglijst vinden we Willem II. Een puike prestatie van de Tilburgers die aan een redelijk tot goed seizoen bezig zijn. Het is goed toeven in het stadion waar bovendien leuk voetbal wordt gepresenteerd. Wel werd er afgelopen speelronde verloren van De Graafschap (2-1). Een schande is dat niet. Willem II kan zich een misstap veroorloven. De ambities zullen in niet torenhoog zijn.

Met Feyenoord krijgt Willem II komend weekend de nummer drie van Nederland op bezoek. Dat Feyenoord op die plek staat is voor een groot deel te danken aan Robin van Persie. Uitgerekend diezelfde Van Persie is geschorst voor de wedstrijd tegen Willem II. Het is de vraag hoe het elftal van Giovanni van Bronckhorst daar mee om weet te gaan. Het oogt allemaal niet best. Misschien wel daardoor zijn de hoogstandjes van Van Persie dit seizoen een extra genot voor de Rotterdamse voetballiefhebbers. Feyenoord heeft de hoop op de titel naar eigen zeggen niet opgegeven. IJdele hoop waarvan niemand weet waar het op gebaseerd is.

Willem II maakt best een kans in eigen huis tegen Feyenoord. Zo goed is de Rotterdamse topclub niet. Op een rare dag kan Willem II dus winnen. Of het zo’n rare dag wordt valt te bezien.

Wij gaan er wel voor: 2-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares