Voorbeschouwing Willem II – Heracles Almelo (26-08-2018)

Willem II – Heracles Almelo

Dat Willem II in Groningen won van de plaatselijke FC had vooral te maken met de zwakte van de thuisploeg. De wedstrijd tussen beide ploegen was niet hoogstaand en uiteindelijk ging Willem II terecht met de overwinning (0-1) naar huis dankzij een goal van Crowly na iets meer dan een half uur spelen. Willem II zal dit seizoen geen hoogvlieger zijn, maar heeft de eerste punten binnen.

Peterson kwam via FC Utrecht van Liverpool naar de eredivisie en kon in de Galgenwaard de clubleiding niet overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij wist met mooie acties en zijn sympthieke voorkomen wel de harten van de kritische fans in de Galgenwaard veroveren. Anno 2018 is Peterson de grote man in Almelo door Heracles aan doelpunten te helpen. Dat begon al uit bij Ajax, maar afgelopen zaterdag voegde hij er nog twee aan toe in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag die in een 4-2 overwinning eindigde.

Willem II en Heracles lijken twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Bij de club uit Almelo zien we iets meer het swingende wat het voetbal leuker maakt.

Daarom denken wij dat Heracles bij Willem II weer punten pakt. Met een goal voor Peterson: 1-2.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares