Voorbeschouwing Willem II – PSV (25-04-2019)

Willem II – PSV

Willem II zal vooral bezig zijn met de bekerfinale die steeds dichterbij komt. Maar ook deelname aan de Play-Offs is een reëel doel voor de Tilburgers die afgelopen weekend ietwat teleurstellend gelijk speelde tegen Excelsior met 1-1. Punten nodig en PSV op bezoek krijgen is veelal geen logische combinatie voor Willem II, maar eerlijk is eerlijk: er waren dit seizoen al vaker verrassingen. Dus wie weet…

In Eindhoven is men in elk geval zeker van deelname aan de Champions League. Maar als het daar bij blijft zal men bij PSV toch teleurgesteld zijn. Maar het elftal van Mark van Bommel moet realistisch zijn. Dat het niet al eerder werd ingehaald door Ajax mocht een wonder heten en nu het alsnog in de eindfase van de eredivisie zo is, kan het alleen zichzelf verwijten. Dus PSV kan, gezien de achterstand, alleen zelf blijven winnen en hopen op een misstap van de Amsterdamse concurrenten. Dat winnen lukte zondag in elk geval tegen ADO Den Haag toen het 3-1 werd.

Willem II en PSV willen natuurlijk allebei graag drie punten bijschrijven, maar de druk zal meer bij PSV liggen. Zij willen immers kampioen van de eredivisie worden en kunnen zich de misstap in Tilburg niet veroorloven.

Daarom noteren wij: 0-2.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares