Voorbeschouwing ADO Den Haag – FC Utrecht (04-08-2019)

ADO Den Haag – FC Utrecht

ADO Den Haag lijkt deze zomer vooral speler te hebben verloren. Ga maar na Ricardo Kishna werd na een uiterst ongelukkige verhuurperiode (blessureleed gooide roet in het eten) teruggestuurd naar Lazio Roma. De andere huurling is Giovanni Troupée. Hij keerde terug naar FC Utrecht en wil daar de strijd aangaan met Sean Klaiber.

Verder vertrok smaakmaker Sheraldo Becker en lijkt het een kwestie van tijd voordat El Khayathi zijn handtekening zet onder een vet contract in het midden-oosten. Maar Den Haag haalde ook versterkingen. Huurlingen Nick Kuipers (FC Emmen), Hennos Asmelash (Top Oss) en Delano Ladan (Top Oss) kwamen terug terwijl ADO ook Milan van Ewijk vanuit de amateurs naar de eredivisie haalde. Echt vertrouwen geeft het de haagse voetballiefhebber nog niet.

Hoe anders is dat bij FC Utrecht. Daar werd met John van den Brom een nieuwe trainer aangesteld die het streven heeft het publiek te vermaken met aanvallend voetbal. Daartoe werden prima aankopen als Dalmau (Heracles Almelo) en Adam Maher (AZ) gedaan. Tel daar de sterke selectie die Utrecht toch al had bij op en er staat in Utrecht op papier een team waar rekening gehouden mee moet worden.

ADO speelt dan wel thuis in het openingsduel van de eredivisie, maar dat is allerminst een garantie voor succes tegen dit FC Utrecht.

Wij denken dat Van den Brom een visitekaartje wil afgeven: 0-3.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares