Voorbeschouwing ADO Den Haag – Sparta Rotterdam (17-09-2019)

ADO Den Haag – Sparta Rotterdam

ADO Den Haag leek voor de tweede keer dit seizoen af te gaan op een overwinning, om vervolgens met lege handen achter te blijven. Thuis tegen FC Utrecht stond het 2-0 voor ADO en werd het 2-4.

In Eindhoven kwamen de Hagenaren op 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Necid. Vlak voor rust maakte Bruma de gelijkmaker om in de tweede helft via Malen en Gakpo naar de overwinning te voetballen. Bij ADO moet maar eens gekeken worden naar de verdediging, want die maakt geen stabiele indruk.

En Sparta is gewoon uitstekend gestart aan dit seizoen. De Rotterdammers speelden eerst knap gelijk tegen Feyenoord in de Kuip, maar afgelopen weekend werd er ‘gewoon’ met 4-1 gewonnen van VVV-Venlo. Doelpunten kwamen van Dervisoglu, Ache, Harsoui en Veldwijk.

Dat bewijst dat er bij Sparta meer jongens zijn die een doelpunt kunnen maken. Sparta zal ‘handhaving’ hebben aangekruist bij de keuzemogelijkheden als het gaat om de doelstellingen voor dit seizoen. En dat lijkt nog een realistische ambitie ook. Chapeau trainer Henk Fraser!

Wij denken dat deze wedstrijd in een gelijkspel gaat eindigen. Maar we denken ook dat beide partijen twee keer scoren.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares