Voorbeschouwing ADO Den Haag – Vitesse (01-02-2020)

ADO Den Haag – Vitesse

ADO Den Haag presteerde vrijdagavond he-le-maal niks in Utrecht waar de FC met 4-0 won. ADO speelde zwak, angstig en niet zoals het de volksclub betaamt. Nu moet gezegd worden dat FC Utrecht het ook prima deed, maar met iets meer bravoure had het wel gemogen.

Het volle uitvak (dat onafgebroken de meest vreselijke ziektes scandeerde) had op meer gehoopt onder leiding van de populaire nieuwe trainer Pardew. Voor hem is er nog werk aan de winkel, want komend weekend staat er weer een wedstrijd op het programma. Dan komt het sterke Vitesse op bezoek en ADO moet snel uit de degradatiezone proberen te komen.

Vitesse dus. De ploeg uit Arnhem heeft met Edward Sturing een oude bekend op de trainersstoel zitten. De oud-voetballer van De Graafschap en Vitesse blijft verbonden aan Vitesse. Dit keer is hij voor de vijfde keer trainer bij de Arnhemmers.

Alleen FC Volendam maakte nog gebruik van zijn diensten als hoofdtrainer. Sturing draagt niet voor niets de bijnaam Mister Vitesse II. Met zijn ploeg staat hij op de zesde plek in de eredivisie en lijkt hij af te stevenen op een plek in de Play Offs om zo tickets voor Europees voetbal te bemachtigen.

In Den Haag is Vitesse dus de grote favoriet. Al verwachten wij stiekem een gelijkspel.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares