Voorbeschouwing Ajax – FC Emmen (10-08-2019)

Ajax – FC Emmen

Het verhaal van Ajax is bekend. De Amsterdammers raakten een aantal goede spelers kwijt en het lijkt er op dat ook Van de Beek en Neres de club gaan verlaten. Het liep dan ook nog niet lekker bij Ajax in de wedstrijd tegen Vitesse (2-2).

Dat kan gebeuren, maar Ajax had graag willen beginnen met drie punten. Zeker omdat PSV ook maar één punt haalde uit de seizoensouverture. Trainer Erik ten Hag pleitte dat zijn ploeg nog niet op elkaar ingespeeld is. Geen zorgen: Ten Hag zal er hoe dan ook een goed geöliede machine van maken.

FC Emmen verraste afgelopen jaren iedereen. Het voormalige lelijke eendje van de eerste divisie promoveerde en wist zich zelfs te handhaven! Tussendoor maakte de club het ook gerenommeerde eredivisieploegen aardig lastig. En het stal de harten van menig voetballiefhebber.

Lange tijd leek Emmen tegen FC Groningen af te stevenen op een bloedeloos gelijkspel, maar vlak voor tijd maakte Hrustic een einde aan alle dromen. Toch zal Emmen ook dit jaar behouden willen blijven voor de eredivisie. Het is afwachten of dat gaat lukken.

Ajax is natuurlijk torenhoog favoriet in eigen huis tegen FC Emmen. Wij denken dan ook dat de Amsterdammers zonder grote problemen gaan winnen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares