Voorbeschouwing Ajax – Sparta Rotterdam (19-01-2020)

Ajax – Sparta Rotterdam

Een club als Ajax staat altijd in de belangstelling. De keuze om een specialist voor het nemen van inworpen mee te nemen op trainingskamp werd dan ook breed uitgemeten in de pers.

Ook groot nieuws was het bericht dat Dest het trainingskamp verliet vanwege angstgevoelens en het feit dat Ajax er voor koos om Ryan Babel aan te trekken als versterking. Babel, ooit selectiespeler die op de fiets naar Sportpark De Toekomst kwam, begint dus aan zijn derde termijn als speler van Ajax. De aanvaller is in het Nederlands elftal vaste waarde onder Ronald Koeman en kan ook voor Ajax een versterking betekenen.

Misschien nog belangrijker was het nieuws dat Donny van de Beek ook na de winterstop voor de Amsterdammers zal spelen. De middenvelder nam die beslissing ondanks interesse van grote clubs uit Engeland en Spanje.

Bij Sparta was er minder nieuws. De club wilde Traore huren van Ajax, maar dat ging niet door. Bovendien namen de Rotterdammers afscheid van Lars Veldwijk en het lijkt er op dat dat voor iedereen de enige juiste oplossing was. Bovendien kan Sparta het geld goed gebruiken. Het elftal van trainer Henk Fraser wil in de tweede helft van de competitie graag overeind blijven in de eredivisie. En wij zien mogelijkheden!

Wij gaan er wel van uit dat Ajax gewoon wint van Sparta en koploper blijft.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares