Voorbeschouwing AZ – ADO Den Haag (07-03-2020)

AZ – ADO Den Haag

AZ is titelkandidaat. Tenminste, dat vind spits Boadu na de overwinning op Ajax waardoor AZ qua puntenaantal op gelijke hoogte staat met de Amsterdammers. De wedstrijd tegen Ajax bleek voor AZ een geweldige avond te worden.

De ploeg van Arne Slot was heer en meester in de Johan Cruijff Arena. Dat het maar 2-0 werd is mede te danken aan het keeperswerk van Onana. AZ bewees in elk geval mee te kunnen doen om de titel en zal dit ook weten in de aanloop naar de wedstrijd tegen ADO Den Haag, want ADO heeft een andere status dan Ajax en AZ.

Laten we eerlijk zijn: het is een bende bij Den Haag. Voetballend is het nog nooit zo slecht geweest als de laatste paar weken. De directie is trainer Alan Pardew al weer zat. Zijn aankopen blijken geen echte versterkingen en het kan niet lang duren of de bom barst.

Toch zonde, zeker als je bedenkt dat er genoeg voetbalkennis rondom ADO Den Haag aanwezig is. Het zou mooi zijn als die wijze mannen de macht grijpen en in Den Haag weer iets opbouwen waar de supporters trots op kunnen zijn. De ooievaar vliegt nu met tranen in zijn ogen rond.

AZ wint met minstens twee doelpunten verschil. Boado scoort. Minstens één keer. Een Over/Under weddenschap weddenschap dus.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares