Voorbeschouwing AZ – Heracles Almelo (29-09-2019)

AZ – Heracles Almelo

AZ heeft in de eredivisie nog nooit verloren van Heracles. Maar dan speelde het wel meestal in het eigen stadion. De omstandigheden zijn bekend. Maar ook zonder in Alkmaar te spelen heeft AZ een uitstekend elftal.

Het gezicht van het team is Teun Koopmeiners. De jonge routinier is welbespraakt, nuchter en kan ook nog voetballen. En hij is niet de enige… Het moet, voor de AZ-fans, elke keer weer genieten geblazen zijn om zulke leuke jonge voetballers te zien spelen. Maar… het mag wel iets productiever bij de Alkmaarders.

Bij Heracles genieten ze van Mauro Junior. De PSV-huurling laat leuke dingen zien en is zelfs in de ranking van het spelletje FIFA opgevallen als één van de betere spelers. Ook is men in Almelo blij met het scorend vermogen van Cyriel Dessers.

De Belg, die na een uitstekende periode bij NAC Breda in Utrecht op een dood spoor zat, werd afgelopen zomer uit zijn lijden verlost. Dessers maakte de overstap van Galgenwaard naar het Erve Asito, en lijkt ontketend. Dat kan nog wel eens interessant worden.

AZ heeft natuurlijk alles in huis om voor deze wedstrijd de favoriet te zijn, maar Heracles is wel een ploeg die kan stunten. Wij zouden dan ook niet opkijken van een gelijkspel.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares