Voorbeschouwing FC Emmen – PSV (01-12-2019)

FC Emmen – PSV

Een punt hield FC Emmen over aan het duel met RKC Waalwijk. Dat is prima, zeker als je weet dat Emmen een aantal weken eerder nog wist te stunten tegen Vitesse. FC Emmen is de kleine club met weinig budget die probeert met realistisch voetbal leuke dingen te bewerkstelligen.

De selectie is op papier weer een beetje beter dan vorig jaar en heeft met Anco Jansen en Michael de Leeuw een ‘knuffelvoorhoede’ in huis. Leuke voetballers met een hoge aaibaarheidsfactor en ze weten ook nog met enige regelmaat te scoren. Laat Emmen maar schuiven, zolang er maar geen degradatie uit voortkomt.

Bij PSV ligt dat natuurlijk anders. Daar moet gewonnen worden, daar worden kampioenschappen verwacht. Dat laatste lijkt een lastige opgave want PSV lijkt zichzelf in een paar weken tijd kansloos te hebben gespeeld voor de titel.

Maar positief is dat de Eindhovenaren afgelopen weekend weer eens wisten te winnen. Het was nog wel wat moeizaam tegen Heerenveen, maar de punten waren voor het elftal van Mark van Bommel. PSV zal de punten ook graag uit Emmen mee willen nemen.

En het moet wel gek lopen als dat niet lukt. PSV is natuurlijk de grote favoriet in Drenthe. Wij gaan daar in mee en voorspellen een overwinning voor PSV.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares