Voorbeschouwing FC Groningen – FC Twente (10-08-2019)

FC Groningen – FC Twente

FC Groningen komt met van alles in het nieuws, behalve met voetbal. Nu weer hebben de supporters die zich hebben verenigd een kort geding aangespannen tegen de club. Inzet is het al dan niet aanwezig mogen zijn bij een wedstrijd. Begrijpelijk, maar het zal de plaatselijke FC niet verder helpen.

Overigens is Groningen ondanks alles de competitie gewoon goed gestart. Hoewel moeizaam, werd er op het nippertje gewonnen van FC Emmen. Nu moet de ploeg het in eigen huis laten zien. We zijn benieuwd of het publiek komend seizoen meer trouw laat zien dan in de afgelopen jaargang bij teleurstellend spel.

FC Twente is terug! En hoe! Het was knap hoe de Tukkers PSV op gelijkspel hielden bij de start van deze eredivisiejaargang. Dat FC Twente is promovendus, maar natuurlijk geen ploegje van niks. Een plek in de middenmoot zit er wel in voor de club uit Enschede. En van daar uit wil men verder bouwen naar de stabiele subtopper van weleer.

FC Twente heeft wel aan sympathie verloren in den lande. En dat krijg je terug door leuk voetbal te laten zien. Wij volgen de ontwikkelingen met bovengemiddelde interesse!

Voor deze wedstrijd vullen wij zonder enige spoor van twijfel een gelijkspel in.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares