Voorbeschouwing FC Groningen – PSV (08-03-2020)

FC Groningen – PSV

FC Groningen staat op de achtste plaats in de eredivisie en leeft eigenlijk iets boven zijn stand. Het elftal van Danny Buijs is niet geweldig, komt verdedigend een beetje tekort, maar zit wel vol strijd. Dat je daarmee ver kunt komen bewees de oefenmeester als speler.

Maar de laatste twee wedstrijden werden verloren van VVV-Venlo en Willem II. Met name de nederlaag in Venlo zal hard aangekomen zijn in de Martinistad. Zondag komt PSV op bezoek. Zijn die te pakken?

We wagen het te betwijfelen. Na een zeer zwakke en lange periode is er licht aan het einde van de tunnel en doet PSV weer een beetje mee. Het kampioenschap gaat niet meer behaald worden, maar een plek in de top drie zit er misschien wel in. Tegen concurrent Feyenoord werd met 1-1 gelijkgespeeld en dus kan er van alles gebeuren.

Bij PSV speelt nu een speler die furore maakte in het shirt van tegenstander Groningen: Ritsu Doan. Hij kan zijn stempel echter nog niet drukken in Eindhoven. Het kan zomaar zijn dat niet hij, maar Armindo Bruma of Noni Madueke worden opgesteld op zijn plek.

Wij denken dat PSV wint van Groningen, maar dat FC Groningen wel tot scoren komt. Both teams to score is dus een goede optie voor deze wedstrijd.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares