Voorbeschouwing FC Twente – Heracles (20-09-2019)

FC Twente – Heracles

FC Twente promoveerde afgelopen zomer naar de eredivisie en staat op een verrassende derde plek na de uitstekende overwinning op Fortuna Sittard van afgelopen weekend. Doelpunten van Nakamura, Espinosa en Aburjania zorgden voor de drie punten.

Het is wel een beetje een vreemdelingenlegioen daar in Enschede, maar van de technische mensen ontzettend knap dat er een na de degradatie zo snel een elftal op de been is dat serieus genomen kan worden. Het kan zomaar zo zijn dat FC Twente de komende jaren een rol van betekenis gaat spelen in de subtop. Men maakt graag schoon schip.

De buren uit Almelo zijn minder goed aan het seizoen begonnen, maar hebben de boel inmiddels op de rit. Tegen Willem II werd het 4-1 afgelopen speelronde. Spits Cyriel Dessers kwam van FC Utrecht en scoorde er twee. Wordt hij de publiekslieveling van Heracles?

Overigens heeft de club met Van de Water ook een uitstekende speler in huis. De Almeloërs willen zich weer plaatsen voor de Play-Offs om Europees voetbal. Dat lijkt vooralsnog wat hoog gegrepen dit seizoen.

Leuk! Een derby! En die gaat Twente winnen. Wij denken dat Espinosa twee keer scoort in de eigen Grolsch Veste.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares