Voorbeschouwing FC Twente – PSV (03-08-2019)

FC Twente – PSV

Eindelijk is er weer positief nieuws over FC Twente! Na de promotie afgelopen voorjaar heeft men in Enschede niet stilgezeten. Er kwamen prima versterkingen naar Twente. Daardoor lijkt lijfsbehoud in de eredivisie geen enkel probleem te worden. Onder andere Paul Verhaegh (VfL Wolfsburg) komt naar FC Twente en dan zijn er nog een aantal huurlingen van gerenomeerde clubs die het publiek van Twente moeten gaan vermaken. Je kunt zeggen wat je wilt, maar het is leuk dat FC Twente er weer bij is!

Ook PSV heeft een aantal veranderingen ondergaan. Luuk de Jong lijkt de grootste aderlating. Daarentegen kwam Ibrahim Affelay terug. Maar of dat een succesverhaal gaat worden moet de toekomst uitwijzen. De Utrechter zag zijn loopbaan naar de knoppen gaan na triest blessureleed en was zelfs clubloos tot PSV hem uitnodigde. Hij zal in Eindhoven langzaam worden gebracht. Niet overhaasten, zo denkt men.

Trainer Mark van Bommel kent ‘Ibi’ nog uit zijn tijd als speler en heeft het beste met hem voor. Gaat PSV de warme deken zijn die Affelay gaat doen floreren? Het is te hopen, want na zijn transfer van Eindhoven naar Barcelona is er heel veel misgegaan. En dat is zonde.

FC Twente kan zo positief zijn als het wil, maar PSV is wel gewoon weer kampioenskandidaat komend seizoen.

Daarom starten de Brabanders met een overwinning: 0-2

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares