Voorbeschouwing FC Utrecht – ADO Den Haag (24-01-2020)

FC Utrecht – ADO Den Haag

FC Utrecht is de tweede helft van de competitie teleurstellend begonnen. Uit bij PEC Zwolle werd er slechts één punt behaald na een 3-3 gelijkspel. De ploeg van John van den Brom gaf meerdere keren een voorsprong weg.

Er zullen in Utrecht wat noten gekraakt zijn, want die grilligheid moet er echt uit als je de ambities hebt die men in de Domstad zegt te hebben. Ondertussen slaat de club de nodige slagen op de transfermarkt want zowel de reservekeeper van Oranje (Jeroen Zoet) als een populaire ex-aanvaller (Peterson) werden op huurbasis aangetrokken. Dat zegt iets over de ambities. Peterson moet, in het ideale plaatje, spits Dalmau vanaf de linkerkant gaan voorzien van bruikbare ballen.

Ook ADO trok nieuwe gezichten aan. Naast vijf speler was daar coach Alan Pardew de meest in het oog springende. De oud-manager van onder anderen Reading, Barnet, Charlton Athletic en Crystal Palace staat in Engeland bekend als een heethoofd. Misschien is hij juist vanwege die passie nu al populair bij de aanhang van ADO. En heethoofd of niet: ADO begon met een 2-0 zege op RKC Waalwijk uitstekend aan het kalenderjaar 2020.

In de eigen Galgenwaard weet FC Utrecht zich gesteund door een trouwe aanhang van ongeveer 20.000 man sterk. Zij zullen maar één ding willen: drie punten voor Utreg.

Wij voorspellen een goal van Dalmau.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares