Voorbeschouwing FC Utrecht – FC Emmen (14-09-2019)

FC Utrecht – FC Emmen

Wat is dat toch met FC Utrecht? Op papier heeft de club trainer John van den Brom een meer dan prima elftal gegeven, maar wat men de laatste twee wedstrijden heeft laten zien… daar kun je toch niet trots op zijn als Domstedeling.

Gyrano Kerk, eerder dit seizoen nog de absolute smaakmaker in de Galgenwaard, speelt lamlendig en komt nog geen dood paard voorbij. Maar hij is niet de enige. De Utrechtse defensie stapelt fout op fout. En dan verlies je dus van VVV-Venlo en FC Twente.

En dan komt ook nog FC Emmen op bezoek. Met een beetje fantasie kun je de Drenthenaren een angstgegner voor de Utrechters noemen. Immmers, nog nooit won Utrecht in de eredivisie van Emmen. Het zijn statistieken, want wie beide elftallen naast elkaar legt zal toch ook concluderen dat FC Utrecht over betere spelers beschikt. Maar als Emmen er heel veel strijd tegenaan gooit kan het tot grootse dingen komen.

Wel denken wij dat FC Utrecht in de eigen Galgenwaard gaat winnen van Emmen. Want de fanatieke aanhang genaamd de Bunnikside (waar zelfs en boek over verschenen is) staat niet bekend om het eeuwige geduld.

Er moet gewonnen worden. Anders heb je in de Domstad de poppen aan het dansen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares