Voorbeschouwing FC Utrecht – FC Twente (23-02-2020)

FC Utrecht – FC Twente

FC Utrecht zag zondagavond in de slotseconden van de uitwedstrijd tegen Willem II een overwinning uit de handen glippen. Daar was de hele Domstad flink ontstemd over, zeker omdat er voorafgaand aan de tegentreffer een overtreding voorafging die zowel de scheidsrechter als de vierde man over het hoofd zagen.

Deze vierde man stond er nog geen vijf meten vandaan en bewees wederom dat zijn functie nauwelijks iets toevoegt aan het spel. Dat geldt overigens ook voor de reactie van FC Utrecht-trainer Van den Brom. De oefenmeester beledigde alles en iedereen en kwam goed weg met een gele kaart. De hand in eigen boezem steken kwam niet op bij de oefenmeester die de ellende over zich afriep met dubieuze wissels. Bovendien heeft een deel van de aanhang vraagtekens bij het wekelijks opstellen van verdediger Leon Guwara. Kortom: het is nooit rustig bij FC Utrecht.

Maar wat te denken van de soap bij FC Twente? Daar lekte een gesprek tussen clubleiding en supporters uit. De vuile was kwam op straat te liggen. De immer populaire Wout Brama werd door oud-collega Sander Boschker compleet voor schut gezet.

Dat pikte het fanatieke deel van de fans niet en de club kwam wel heel laat met een verklaring. Tussen alle ellende door won FC Twente heel knap van AZ, maar daar had niemand het over in de Grolsch Veste.

FC Utrecht moet in eigen huis weer eens drie punten pakken. Wij denken dat dat lukt en dat Gyrano Kerk een keer scoort.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares