Voorbeschouwing FC Utrecht – PSV (19-10-2019)

FC Utrecht – PSV

Het zat FC Utrecht niet mee, zaterdagavond in het Arnhemse Gelredome. Bij een 1-1 stand was FC Utrecht iets sterker dan directe concurrent Vitesse, maar toen ging doelman Maarten Paes in de fout.

De jonge doelman verkeek zich op een, ogenschijnlijk simpele, bal en luidde daarmee de nederlaag in. Dat kun je de keeper zelf niet kwalijk nemen. Welke doelman maakt nooit een fout? Bovendien is Paes nog jong en keepte hij de week ervoor uitstekend tegen Willem II.

Meer zorgen zal Van den Brom zich maken over het feit dat Utrecht überhaupt in deze situatie terechtkwam. Want de selectie van Utrecht is weliswaar op papier uitstekend, op het veld komt er nog wel heel weinig uit.

Bergwijn, Dumfries en Malen (2x) zorgden voor de overwinning op VVV-Venlo van PSV. Dat is niet zo bijzonder. Wel bijzonder is dat PSV ook nog beschikt over een ander talent Ihattaren. Hij speelde afgelopen weekend om begrijpelijke en trieste redenen niet mee, maar zal de komende maanden steeds meer een stempel drukken op de selectie van Mark van Bommel.

Hoewel PSV het soms lastig heeft in Stadion Galgenwaard, denken wij dat deze wedstrijd eindigt in een Eindhovense overwinning met, wederom, een trefzeker Malen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares