FC Utrecht – Vitesse

Voorbeschouwing FC Utrecht – Vitesse (14-03-2020)

FC Utrecht heeft, na een periode waarin het moeizaam ging, de positieve route weer gevonden. Die begon door op voortreffelijke wijze van rivaal Ajax te winnen in de halve finale van de beker. Door de overwinning hebben de supporters van FC Utrecht een reis naar De Kuip in het vooruitzicht.

Ook in de competitie deed Utrecht goede zaken. Sparta werd van het kastje naar de muur gespeeld door het ontketende elftal van trainer John van den Brom. Middenvelders Adam Maher, Bart Ramselaar en Simon Gustafson speelden hun beste wedstrijd van het seizoen en ook de meeste doelpunten waren van hoog niveau. Eindstand: 5-1.

Maar als zaterdagavond Vitesse naar Stadion Galgenwaard komt, is het gewoon weer 0-0. Bovendien is Vitesse van een ander niveau dan Sparta. Eigenlijk zijn de Arnhemmers en de Utrechters aan elkaar gewaagd. Bovendien heeft ook Vitesse een mindere periode. Wel werd er zaterdagavond gewonnen van FC Twente dankzij een doelpunt van Grot.

Wij denken dat deze wedstrijd gemakkelijk in een gelijkspel kan eindigen, maar dat uiteindelijk Vitesse met de winst aan de haal gaat.

Laten we niet vergeten dat FC Utrecht vaker ploegen in moeilijkheden terug in het zadel helpt. Het verschil zal niet groot zijn en beide ploegen komen tot scoren.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares