Voorbeschouwing FC Utrecht – VVV-Venlo (25-08-2019)

FC Utrecht – VVV-Venlo

FC Utrecht hinkte na afloop van de uitwedstrijd tegen Feyenoord op twee gedachten. Natuurlijk: een gelijkspel in de Kuip is een uitstekende resultaat, maar bij veel Domstedelingen heerste het gevoel dat er meer in had kunnen zitten.

Smaakmaker was deze wedstrijd niet Kerk (hij speelde onzichtbaar), maar nieuwkomer Abass. Door zijn snelheid en goede passeerbeweging kreeg hij een kans op een treffer en scoorde. Een andere speler die indruk maakte was Sean Klaiber. De verdediger die in gesprek is over contractverlenging bij FC Utrecht, zou zomaar een versterking voor Feyenoord kunnen zijn.

Zondag komt VVV van Venlo naar Utrecht. De Limburgers staan momenteel op de twaalfde plaats en hebben met Robert Maaskant een nieuwe trainer in huis. Die zag zijn ploeg met 1-4 onderuit gaan tegen Ajax. Dat is natuurlijk geen schande, maar wel vervelend als je ambities hebt.

Wat die ambities zijn is niet geheel duidelijk. Meestrijden om Europees voetbal lijkt ons verre van haalbaar, maar VVV is ook te groot om echt in degradatienood te komen.

Wel denken wij dat FC Utrecht in de huidige vorm een maatje te groot is voor VVV. De punten zullen, naar verwachting, ook alle drie in Utrecht blijven. Wij denken dat Utrecht minstens drie keer tot een treffer komt.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares