Voorbeschouwing Feyenoord – PEC Zwolle (01-12-2019)

Feyenoord – PEC Zwolle

Feyenoord hield een punt over aan de lastige uitwedstrijd tegen FC Groningen. Met een beetje geluk hadden de Rotterdammers ook kunnen winnen, maar laten we eerlijk zijn: het was weer niet best wat de ploeg van Dick Advocaat liet zien.

Feyenoord komt simpelweg tekort om mee te doen om de prijzen en eigenlijk is dat al jaren zo. Er is soms een uitschietertje, maar inmiddels kun je bijna stellen dat Feyenoord niet meer tot de Nederlandse top behoort. Dat is niet leuk, want Feyenoord en haar supporters verdienen natuurlijk veel grotere daden en mooie successen. Helaas voor het legioen: dat lijkt ver weg.

PEC Zwolle is de huidige nummer veertien van de eredivisie en heeft acht punten minder dan Feyenoord. Bij PEC loopt het nog steeds niet zoals het moet. De club uit Overijssel lijkt een beetje de grijze muis van deze competitie te worden. Het is allemaal wat saai, weinig opwindend en wie naar het spelersmateriaal kijkt zal niet het gevoel hebben dat zijn hart een sprongetje maakt.

En wat is er met Reza Ghoochannejhad aan de hand? De ooit zo betoverende aanvaller lijkt het kwijt te zijn en maakte een nogal domme overtreding die hem een rode kaart opleverde. Dat helpt allemaal niet.

In De Kuip gaat Feyenoord winnen van PEC. Laatstgenoemde ploeg zal scoren. Daar is alles mee gezegd.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares