Voorbeschouwing Feyenoord – PSV (15-12-2019)

Feyenoord – PSV

Feyenoord, de ploeg in hopeloze vorm, speelt in eigen huis tegen PSV dat aan het opkrabbelen is na een zwakke periode. Het verhaal van de Rotterdammers is bekend. Met Jaap Stam aan het roer begon Feyenoord met het gewoonlijke enthousiasme aan het seizoen, maar al snel werd duidelijk dat het niet erg lekker liep.

Na de nederlaag tegen Ajax hield Stam het voor gezien en werd Dick Advocaat (eerder niet gepruimd door de aanhang) aangesteld om met zijn ervaring de reddende engel te spelen. Dat lukt hem immers bij FC Utrecht ook, maar ook onder ‘Dickie’ gaat het moeizaam met Feyenoord. Het is kortweg een zooitje, vooral bij de directie. Maar ook op het veld staan er weinig aansprekende namen.

Bij PSV staan die namen er wel, maar de Eindhovenaren hadden ook een moeizame periode die werd ingeluid met een nederlaag in Utrecht en daarna enkele weken bleef aanhouden. Na de overwinning op Fortuna Sittard is de sfeer weer positiever en lijkt trainer Van Bommel in elk geval de kerst te halen. PSV heeft het vaak lastig in De Kuip, maar treft nu wel een heel zwak Feyenoord.

Maar Feyenoord wist toch een paar keer te stunten. Kan dat zondag ook? Wij denken van niet en noteren drie punten voor PSV.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares