Voorbeschouwing Fortuna Sittard – ADO Den Haag (09-11-2019)

Fortuna Sittard – ADO Den Haag

Fortuna Sittard geen zondagmiddag een pak rammel van FC Utrecht dat in de eigen Galgenwaard met 6-0 won van de Limburgers. De Utrechters speelden gretig en verzorgd.

Dat kun je van Fortuna Sittard niet zeggen. Met name de defensie grossierde in slordigheden. Mede daardoor liep het elftal van Sjors Ultee dus averij op in de Domstad. Dat is best zonde, want een Fortuna Sittard in vorm kan het veel ploegen toch lastig maken. Dan moet er wel met het mes tussen de tanden gespeeld worden.

Komend weekend komt ADO Den Haag naar Sittard. De Hagenezen zijn dus gewaarschuwd. En zegt het spreekwoord niet dat een gewaarschuwd mens voor twee telt? Op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar niet veel.

Er is slechts een puntje meer voor ADO dat ook een bijzonder zwak seizoen kent tot op heden. Het is in Den Haag allemaal wat kleurloos ondanks de aanwezigheid van kleurrijke Hagenezen als Immers en Beugelsdijk. Laatstgenoemde gaat nog altijd voorop in de strijd, maar kan het ook alleen niet bolwerken. Bij ADO ontbreekt de passie en dat is zonde.

Fortuna Sittard is in eigen huis licht favoriet, maar toch denken wij dat beide ploegen aan scoren toe zullen komen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares