Voorbeschouwing Fortuna Sittard – VVV-Venlo (26-10-2019)

Fortuna Sittard – VVV-Venlo

Komend weekend staat er in speelronde 11 van de eredivisie een ware Limburgse derby op het programma als Fortuna Sittard en VVV-Venlo het tegen elkaar opnemen.

Fortuna is de huidige nummer zeventien van de eredivisie en moet oppassen niet in een neerwaartse spiraal terecht te komen. De ploeg van Sjors Ultee en Kevin Hofland stond afgelopen weekend bij rust nog met 1-0 voor tegen FC Emmen, maar werd in de tweede helft afgetroefd door de noorderlingen.

Als er punten nodig zijn, moet je die van de zwakkere ploegen pakken. Natuurlijk is een overwinning op Feyenoord mooi, maar dat zijn bonuspunten. Juist tegen Emmen en VVV moet je pieken.

Want VVV-Venlo is dan wel een vaste waarde in de eredivisie geworden, maar de Venlonaren moeten oppassen dat ze niet in de problemen komen. Het elftal van trainer Maaskant staat op de vijftiende plaats in de eredivisie en zal toch de nacompetitieplaatsen niet graag zien naderen. Dus ook VVV moet winnen om uit de problemen te komen.

Kortom: er staat wat op het spel in Limburg komend weekend. Daarom verwachten wij een spannende wedstrijd. Daarbij hopen we op veel doelpunten en voorspellen we een overwinning voor VVV-Venlo.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares