Voorbeschouwing Heracles Almelo – Feyenoord (25-01-2020)

Heracles Almelo – Feyenoord

Heracles leek dé verrassing van deze competitiejaargang te gaan worden. Die rol is inmiddels overgenomen door Willem II, maar ook de club uit Almelo doet het verre van slecht, al werd de competitie wel hervat met een nederlaag in Emmen.

Heracles doet gewoon volop mee in het gevecht voor het linkerrijtje. Die plaatsen zullen recht geven om strijd om Europese tickets. Nu is de concurrentie natuurlijk groot als die Play-offs gehaald worden. Maar plaatsen is een prestatie op zich voor het elftal van de sympathieke Duitse trainer Frank Wormuth.

Bij Feyenoord gelden altijd andere verwachtingen. De Rotterdamse aanhang wil elk jaar meedoen om het kampioenschaal, heeft elke zomer torenhoge verwachtingen en staat meestal binnen drie wedstrijden weer mopperend met beide benen op de grond. In de maasstad zijn de successen zeldzaam, maar Dick Advocaat heeft de boel aardig op de rit in De Kuip.

Afgelopen zaterdag werd daar SC Heerenveen aan de zegekar gebonden. Na een slechte start en het opstappen van Jaap Stam heeft de ervaren Haagse oefenmeester, ooit begonnen bij DSVP in Pijnacker, het toch maar voor elkaar gekregen om Feyenoord naar de vijfde plaats te loodsen. Een kampioenschap zit er niet meer in, maar Feyenoord doet weer een beetje mee.

In Almelo is het lastig voetballen, dus wij voorspellen een gelijkspel.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares