Voorbeschouwing Heracles Almelo – Vitesse (24-08-2019)

Heracles Almelo – Vitesse

Heracles neemt het zaterdagavond op tegen Vitesse. Tot op heden is het nog geen goed seizoen voor de Almeloërs die slechts één punt hebben.

Dat punt werd behaald tegen Fortuna Sittard (1-1). Verder werd er verloren van SC Heerenveen (0-4) en PSV (0-2). Met name die laatste nederlaag is natuurlijk ingecalculeerd. Tegen Vitesse zullen de Heraclieden toch punten moeten gaan halen, anders kan het nog wel eens onrustiger worden dan het al is in Almelo.

Maar winnen van Vitesse is allerminst een zekerheidje. Vitesse is een stabiele subtopper met een uitstekende selectie. Het elftal van Lejon Slutsky doet het ook gewoon prima. Na een gelijkspel tegen kampioen Ajax (2-2) werd er gewonnen van Willem II (0-2) en PEC Zwolle (3-0). Kortom: dat zijn zeven punten. Er is geen enkele ploeg in de eredivisie die er meer haalde.

De Arnhemmers staan op basis van doelsaldo op de derde plek in de eredivisie en gaan dit seizoen wellicht meestrijden om die derde plek echt eigen te maken. Maar met FC Utrecht, Feyenoord en AZ zijn er meer gegadigden. Eén ding is zeker: in deze tijd is het leuk om supporter van Vitesse te zijn.

Wij denken dat Vitesse met minimaal drie goals verschil wint van Heracles Almelo.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares