Voorbeschouwing Heracles – PSV (18-09-2019)

Heracles – PSV

Heracles dacht na de treffer van Van de Water met drie punten weg te gaan uit Sittard, maar een ongelukkige handsbal van Mauro Junior zorgde ervoor dat Fortuna vanaf 11 meter langszij kwam. Het was Mark Diemers die Heracles in rouw dompelde. De ploeg uit Almelo lijkt dit seizoen vooral uit middelmaat te bestaan.

Spits Dalmau werd met FC Utrecht geruild voor Cyriel Dessers. Laatstgenoemde mislukte na hoge verwachtingen in de Domstad maar kan van waarde zijn voor Heracles. Voor veel mensen is het duidelijk: Heracles gaat een moeilijk seizoen tegemoet. Waar afgelopen jaren play-offs voor Europa League nog behaald werden, moet het nu zelfs oppassen om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen.

PSV profileert zich ondertussen gewoon als kampioenskandidaat ondanks de gebrekkige resultaten. Maar goed: we zijn pas net begonnen. Toch zit er iets niet helemaal lekker bij PSV. Dat heeft ondermeer te maken met het al dan niet vertrekken van wonderkind Lozano.

Trainer Mark van Bommel vond in de seizoensopening andere spelers beter, maar Napoli schijnt goed te willen betalen voor ‘Chucky’. Ondertussen speelde PSV op zondagavond haar tweede wedstrijd van de competitie tegen ADO Den Haag. De Eindhovenaren wonnen even kleurloos als zwaarbevochten: 3-1.

Voor de wedstrijd tussen Heracles en PSV verwachten wij een Eindhovense overwinning. En we denken dat beide ploegen tot scoren komen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares