Voorbeschouwing PEC Zwolle – Feyenoord (16-02-2020)

PEC Zwolle – Feyenoord

PEC Zwolle is dit seizoen het zorgenkindje van de eredivisie. Soms lukt het allemaal aardig, maar vaker niet. Juist tegen RKC ging het afgelopen weekend niet lekker. Tegen de hekkensluiter werd er doelpuntloos gelijkgespeeld.

Nu kun je aanvoeren dat Zwolle uit speelde en het weer niet prettig was, maar RKC heeft toch echt een mindere selectie dan PEC en dan moet er gewoon gewonnen worden door de club uit de Hanzestad. Nu is PEC Zwolle geen club waar paniek hoogtij viert en trainer Stegeman lijkt nog niet ter discussie te staan, maar hoe lang gaat het nog goed met hem in Overijssel?

En dan komt ook nog Feyenoord op bezoek. Het elftal van Dick Advocaat draait de laatste weken goed en pakt de nodige punten. Afgelopen weekend kwam Feyenoord niet in actie omdat de KNVB de wedstrijden op zondag had afgelast.

Jammer, want het was interessant geweest om de krachtmeting tussen AZ en Feyenoord te kunnen bekijken. Nu reist de Feyenoord-bus dus naar Zwolle. En eigenlijk is het heel simpel: daar moeten drie punten gepakt worden. Dick Advocaat weet dat ook en hem kennende gaat hij er alles aan doen om dat duidelijk te maken aan zijn selectie.

Feyenoord was lange tijd wisselvallig, maar tegenwoordig doen de Rotterdammers aardig mee en aangezien PEC niet de grootse vorm heeft gaan wij uit van een overwinning voor Feyenoord.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares