Voorbeschouwing PEC Zwolle – PSV (29-09-2019)

PEC Zwolle – PSV

PEC Zwolle is de huidige nummer veertien van de eredivisie. De ploeg van trainer John Stegeman is tot op heden niet de best spelende van Nederland. Sterker nog: wie Zwolle ziet spelen vraagt zich af hoe men die zeven punten veroverd heeft.

Een echte favoriet zit er ook al niet bij in de ploeg van PEC. Het is armoe troef. Hoe vervelend ook: Stegeman zal wel geslachtofferd worden de komende maanden. Zo werkt het in het voetbal al jarenlang. Daarom zal het anno 2019 niet anders zijn. Zwolle moet terug naar de basis en van daaruit simpel spelen. Maar of dat tegen PSV nu een handig moment is om het uit te proberen?

Want PSV is gewoon weer in vorm en kandidaat voor het kampioenschap van Nederland. De Eindhovenaren speelden afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen Ajax en hebben met Malen en Ihattaren twee toptalenten in huis.

Het zijn spelers die het Nederlandse voetbal in de toekomst verder kunnen helpen. Bovendien hebben zij dezelfde nuchtere uitstraling als de veelgeprezen spelers die vorig jaar Ajax naar hoog niveau tilden.

PSV is dus de grote favoriet in Zwolle. Wij verwachten minstens twee goals van Malen en vragen ons af hoelang Stegeman nog op de bank zit bij PEC.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares