Voorbeschouwing PSV – ADO Den Haag (11-08-2019)

PSV – ADO Den Haag

Wat is er aan de hand met PSV? De Eindhovenaren hadden wel vaker een zwakke competitiestart, maar PSV maakt een wat desolate indruk. Het ging onderuit tegen FC Basel, verloor kansloos de strijd om de Johan Cruijffschaal tegen Ajax.

En waar PSV altijd is geroemd om het rustige werkklimaat, lijkt er nu van alles aan de hand rond Lozano. De speler die enkele maanden geleden nog als toekomstig supervedette werd gezien, is niet eens meer zeker van een basisplaats onder trainer Mark van Bommel. Een vertrek naar Napoli zou in het verschiet liggen. PSV kan een lastige periode tegemoet gaan.

ADO Den Haag kwam zondagmiddag knap op voorsprong tegen FC Utrecht. Maar de Hagenaren bleven met lege handen achter toen de Domstedelingen vier treffers maakten. ADO is verwikkeld in de El Khayati-soap en dat gaat ten koste van een prettige voorbereiding en werksfeer in Den Haag.

Ons advies: loslaten die jongen. Die speelt waarschijnlijk niet meer in het ADO-shirt, dus richt je op wat je wel hebt. Dat is ook niet veel soeps, maar dat terzijde.

Ondanks de problemen die PSV heeft, denken wij dat de Eindhovenaren moeiteloos van ADO Den Haag moeten kunnen winnen. En wellicht met meer dan drie doelpunten verschil. (Total Goals - Over 2.5)

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares